“Meubels op maat naar uw eigen smaak”

Henk

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest als apotheker begon mijn passie voor hout en houtbewerking me steeds meer te beheersen. Het gevolg: na opleidingen en verdere verdieping vervaardig ik nu in opdracht massief houten meubelen vanuit mijn eigen werkplaats aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo.

Ik leg me toe op meubels die een uitdaging bieden qua vormgeving, vaardigheid en creativiteit. Daarbij maak ik graag en veelvuldig gebruik van de klassieke ambachtelijke houtverbindingen, zoals vingerlas, pen-gat of zwaluwstaart. Dit geeft een meubel vaak een bijzondere en exclusieve uitstraling.

In nauw overleg met u als opdrachtgever wil ik in een ontwerp functionaliteit en creativiteit samen laten komen. Functionaliteit is belangrijk omdat een meubel uiteindelijk praktisch en nuttig dient te zijn. Creativiteit omdat u graag een uniek exemplaar wilt hebben dat qua houtsoort en vormgeving past bij u en uw omgeving.

Graag betrek ik u zoveel mogelijk bij het maakproces. Dit doe ik door u tijdens het maken met enige regelmaat uit te nodigen bij mij in de werkplaats. Zo kunt u de vorderingen met eigen ogen volgen, waardoor het meubel al gaat leven voordat het definitief bij u thuis zal worden afgeleverd.

Mocht u geïnteresseerd zijn, u bent van harte welkom in mijn werkplaats. Graag vooraf even bellen.

Henk Kolstee